AANBOD VOOR GRATIS STARTABONNEMENT OP DE MILIEUBAROMETER BIJ EEN ADVIES DOOR STUDENTEN

De Milieubarometer is een duurzaamheidsmonitor en maakt de milieukosten en milieuprestaties van een bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar. In één oogopslag ziet u welke milieuaspecten het zwaarst wegen in uw organisatie en op welke punten u kunt besparen.

U kunt met dit aanmeldformulier een gratis startabonnement op de Milieubarometer afsluiten. Dat komt omdat de student u adviseert over duurzaam ondernemen studeert in een van de gemeentes die een gratis Milieubarometer-startabonnement aanbiedt aan al haar bedrijven.

Het aanbod:

  • De gemeente draagt alle kosten voor een startabonnement op de Milieubarometer t.w.v. € 198 (excl. VAT, year 2020), geldig tot en met 31-12-2021;
  • Dit startabonnement omvat één Milieubarometer, geldig voor één vestiging;
    • Indien u de Milieubarometer voor extra vestigingen wilt gebruiken kunt u uw abonnement uitbreiden voor € 70 (excl. VAT, year 2020) per Milieubarometer.
  • Het startabonnement wordt op 1-1-2022 automatisch beëindigd;
    • Voor afloop van het startabonnement krijgt u een e-mail. Mocht u wel gebruik willen blijven maken van de Milieubarometer dan kunt u het abonnement verlengen. De kosten hiervan bedragen dan € 75 (excl. VAT, year 2021) per Milieubarometer per jaar;
  • De gegevens die u in de Milieubarometer invoert zijn vertrouwelijk. De gegevens kunnen niet door de gemeente die het gratis startabonnement aanbiedt of derden worden ingezien. De gemeente krijgt wel bericht dat u zich geabonneerd heeft en kan bij u informeren hoe de Milieubarometer bevalt en wat uw ervaringen zijn.

De Milieubarometer is ontwikkeld en wordt onderhouden door Stichting Stimular. Voor vragen over het invullen en het gebruik van de Milieubarometer kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Stimular (010-238 2828, maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur).

Help
English - Nederlands