AANBOD GEMEENTE IJSSELSTEIN
VOOR GRATIS STARTABONNEMENT OP DE MILIEUBAROMETER

De Milieubarometer is een duurzaamheidsmonitor en maakt de milieukosten en milieuprestaties van een bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar. In één oogopslag ziet u welke milieuaspecten het zwaarst wegen in uw organisatie en op welke punten u kunt besparen. Op www.milieubarometer.nl kunt u meer informatie vinden.

Het aanbod in IJsselstein is gekoppeld aan de Duurzaamheidskring IJsselstein. Heeft u zich nog niet (gratis) aangemeld als deelnemer aan dit ondernemersinitiatief, dan kunt u dat gelijk doen.

De Duurzaamheidskring IJsselstein helpt u bij het realiseren van energiebesparende maatregelen en de bijbehorende CO2-reductie. De gemeente IJsselstein steunt dit initiatief van harte waardoor deelname aan de Duurzaamheidskring en het startabonnement op de Milieubarometer gratis zijn.

Het aanbod:

  • Als uw bedrijf in de gemeente IJsselstein gevestigd is, draagt de gemeente alle kosten voor een startabonnement op de Milieubarometer t.w.v. € 198 (excl. VAT, year 2021), geldig tot en met 31-12-2021;
  • Dit startabonnement omvat één Milieubarometer, geldig voor één vestiging;
    • Indien u de Milieubarometer voor extra vestigingen wilt gebruiken (binnen of buiten uw gemeente) kunt u uw abonnement uitbreiden voor € 75 (excl. VAT, year 2021) per Milieubarometer.
  • Het startabonnement wordt op 1-1-2022 automatisch omgezet in een doorlopend jaarabonnement. De abonnementskosten zijn vanaf deze datum voor uw rekening en bedragen € 75 (excl. VAT, year 2021) per Milieubarometer per jaar;
    • U kunt het startabonnement tot 31-12-2021 (digitaal) opzeggen.
    • Voor afloop van het startabonnement krijgt u een e-mail die u herinnert aan uw abonnement.
  • De gegevens die u in de Milieubarometer invoert zijn vertrouwelijk. De gegevens kunnen niet door de gemeente of derden worden ingezien. De gemeente krijgt wel bericht dat u zich geabonneerd heeft en kan bij u informeren hoe de Milieubarometer bevalt en wat uw ervaringen zijn.

Voor vragen over het aanbod kunt u contact opnemen met de heer E.J. de Vries, Duurzaamheidskring IJsselstein:duurzaamijsselstein@gmail.com, tel. 06 – 38 42 26 84 of met de heer B. Spekreijse, Gemeente IJsselstein: b.spekreijse@ijsselstein.nl, tel. 030 – 686 16 11.

De Milieubarometer is ontwikkeld en wordt onderhouden door Stichting Stimular. Voor vragen over het invullen en het gebruik van de Milieubarometer kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Stimular (010-238 2828) (maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur).

Help
English - Nederlands