AANBOD GEMEENTE HET HOGELAND VOOR GRATIS START MILIEUBAROMETER

De Milieubarometer is een duurzaamheidsmonitor en maakt de milieukosten en milieuprestaties van een bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar. In één oogopslag ziet u welke milieuaspecten het zwaarst wegen in uw organisatie en op welke punten u kunt besparen. Op http://www.milieubarometer.nl/ kunt u meer informatie vinden.

Uw gemeente wil graag met u samenwerken en u ondersteunen bij energiebesparende maatregelen en de bijbehorende CO2-reductie. Meten is weten en daarom schenkt de gemeente u een gratis startabonnement op dit handige online meetinstrument.

Het aanbod omvat het volgende:

 • Als uw bedrijf in de gemeente Het Hogeland gevestigd is, draagt de gemeente alle kosten voor een startabonnement op de Milieubarometer t.w.v. € 198 (excl. VAT, year 2021), geldig tot en met 31-12-2021;
 • Na bevestiging van uw aanmelding krijgt u direct toegang tot uw Milieubarometer;
 • Dit startabonnement omvat één Milieubarometer, geldig voor één vestiging;
  • Indien u de Milieubarometer voor extra vestigingen wilt gebruiken (binnen of buiten uw gemeente) kunt u uw abonnement uitbreiden voor € 75 (excl. VAT, year 2021) per Milieubarometer.
 • Het startabonnement wordt op 1-1-2022 automatisch omgezet in een doorlopend jaarabonnement. De abonnementskosten zijn vanaf deze datum voor uw eigen rekening. en bedragen € 75 (excl. VAT, year 2021) per Milieubarometer per jaar;
  • Mocht u geen gebruik meer willen maken van de Milieubarometer dan kunt u het abonnement tot 31-12-2021 opzeggen. Opzeggen is net zo simpel als aanmelden en gebeurt digitaal;
  • Voor afloop van het startabonnement krijgt u een e-mail die u herinnert aan uw abonnement.
 • De gegevens die u in de Milieubarometer invoert zijn vertrouwelijk. De gegevens kunnen niet door de gemeente of derden worden ingezien. De gemeente krijgt wel bericht dat u zich geabonneerd heeft en kan bij u informeren hoe de Milieubarometer bevalt en wat uw ervaringen zijn.

De Milieubarometer is ontwikkeld en wordt onderhouden door Stichting Stimular. Voor vragen over dit aanbod kunt u contact opnemen met de gemeente Het Hogeland, mevrouw H. Bol, h.bol@hethogeland.nl, tel. 06-50 06 59 15.

Voor vragen over het invullen en het gebruik van de Milieubarometer kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Stimular (010-238 2828, maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur).

Help
English - Nederlands