Skip to content

Milieubarometer

Copyright & Disclaimer

Deze website is van Stichting Stimular. Stimular wil kennis verspreiden naar bedrijven, organisaties, brancheverenigingen, overheden en zorgaanbieders. Stimular juicht het dan ook toe als een andere organisatie haar informatie overneemt, maar hanteert daarbij wel de volgende spelregels.

Eigen gebruik

Informatie van deze site is vrij te gebruiken binnen eigen bedrijf of instelling.

Zakelijke of commerciële doeleinden

Voor zakelijke of commerciële doeleinden is het niet toegestaan informatie van deze website over te nemen zonder schriftelijke toestemming van Stimular vooraf.

Journalistieke doeleinden

  • Bij overname van afbeeldingen willen we vermelding van de bron ‘Milieubarometer’.
  • Bij overname van kleine stukjes (tot 250 woorden) willen we vermelding van de bron ‘Bron: www.milieubarometer.nl’.
  • Bij overname van een groter stukje (tussen de 250 en 500 woorden) willen we de vermelding ‘Bron: Stichting Stimular de werkplaats voor Duurzaam Ondernemen. www.milieubarometer.nl en www.stimular.nl’
  • Bij het overnemen van uitgebreide informatie (meer dan 500 woorden) willen we graag dat je vooraf met ons contact opneemt (u kunt bellen naar Marlies Peschier).

Disclaimer

Bij het samenstellen van de inhoud van deze site is met zorg gewerkt. Stimular sluit echter iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op basis van informatie die op deze site beschikbaar is. Aan de informatie die op of via deze site wordt getoond, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.